Little Trees 

As salam..sahabat2..
selamat petang ya..maaf jika perkongsian produk sy mengganggu tuan/puan..sy sekadar berkongsi 😀
Berita baik buat para ibu yang nak *BALIK RUMAH UMPAMA SPA*💃🏻
Biasalah..terutama bagi ibu2 yg bekerjaya..balik keje dah penat..sampai ke rumah dah lambat.kadang2 lewat malam baru sampai..😰
letih hanya tuhan yg tahu..kalau boleh la sesampai sj di rumah terus nak rehat shj..tak nak fikir apa2 dah..😰😰😰

 

Tiba2 hidung terus terhidu bau BUSUK, MASAM, TENGIT.. datang dari ruangan kasut, ruang tamu, ruang bilik,dapur dan tandas!😳😳😳
Belum hidu bilik anak bujang plak!😭😭😭
Nak bau wangi dan mudah..bau wangi je yg lebih..tapi baunya seketika sahaja?🙄
Syukur..! Dengan adanya *PEWANGI DAN PENYEGAR UDARA LITTLE TREES EXTRA STRENGTH* :-
WOW!!! Kini terdapat air freshener *LITTLE TREES X-TRA STRENGTH* bersaiz besar (XL). KeTAHANan selama *1176 JAM…*
*KEGUNAAN*

🌲 Ruangan dalam kereta

🌲 Ruang pejabat

🌲 Bilik tidur

🌲 Butik

🌲 Bilik mesyuarat

🌲 Masjid/ Surau

🌲 Gym
*KELEBIHAN*

🌸 Bersaiz besar (XL)

🌸 Bertindak sebagai aroma terapi

🌸 Mengurangkan stress

🌸 Cara penggunaan yang ringkas

🌸 Membasmi bau rokok di dalam kereta

🌸Boleh menghilangkan bau kurang menyenangkan didalam peti ais, bau busuk didalam almari kasut serta bau dari pakaian yang tidak kering sepenuhnya.

🌸 Tahan sehingga 7 minggu

🌸 Harga sangat berpatutan

🌸 Terdapat 4 aroma terbaik dunia; – Vanilla – Black Ice – Apple – Strawberry
CIRI-CIRI UTAMA :-

✔mengandungi unsur-unsur mesra alam dan bahan-bahan aktif yg lain

✔mempunyai kesan yg menakjubkan utk menyebarkan baunya walaupun ianya hanya *papercut*

✔ketahanan bauan selama 7 minggu dan menjimatkan

✔tiada kesan sampingan kepada tangan

✔di cipta khas utk senang di gantung

✔keseimbangan pH yg stabil

✔haruman ekstrak buah buahan dan bungaan yg menyegarkan.
CARA PENGGUNAAN :

*TERPAPAR GARIS PANDUAN YANG MUDAH DIBELAKANG BUNGKUSAN*
Daya Tarikan :-

*Hang Freely! Avoid product contact with any surface.!!!*

Nota tambahan : saya juga sedang sedia membimbing jika sahabat2 ingin menjadi ejen *Little Trees* kami.
Biz hanya di rumah..👌🏻

Tak perlu keluar rumah,sambil uruskan rumah tangga,uruskan anak2..kita masih dapat peluang pegang duit poket sendiri👍
Gunakan khidmat smart phone shj.
Blh hubungi saya 😀

*013-5622874*

Khimar Safrina

Readystock/ PreOrder
==

Harga

-Harga asal RM69

-Harga pengenalan rm59
===
DETAIL TENTANG KHIMAR SYAFRINA
-Direka khas untuk muslimah tampil yakin dan bergaya dengan aurat tertutup yang patuh syarie 100%

-Material

-Direka tanpa perlu menggunakan pin

-Hiasan beads yang simple di bahagian kepala

-Hiasan kerawang baldu yang exclusive
Material

-chiffon silk

Penerangan

-agak jarang, tetapi kami berikan pada anda TUDUNG SYRIA PERCUMA di pakai

di bahagian dalam tudung bantu tampil lebih yakin
Ukuran Khimar Syafrina

-Saiz Muka 10′

-Labuh depan 37′

-Labuh belakang 39′
Ukuran TUDUNG SYRIA

-Saiz Muka 10.5′

-Labuh depan 32′

-Labuh belakang 32′
Harga

-Harga asal RM69

-Harga pengenalan rm59
Postage

-Semenanjung RM7

-Sabah serawak RM11


Kain Songket Borneo

Kami membekalkan kain songket borneo dari kuching, Sarawak. Kebanyakan nya adalah 2 meter, dan sesetengahnya 4 meter. Di samping itu, kain batik pastel dan batik garutan juga available dalam store kami..

Exclusive TShirt Muslimah

📌 CEE 001- A,B,C,D,E : 
FREEDOM MUSLIMAH TSHIRT

❗Edaran Exclusive Sahaja

📆 Tarikh Tempahan : 

25 MEI – 01 JUN 2016 

📆 Tarikh Penghantaran : 20 JUN – 21 JUN 2016 

💎 HARGA PASARAN 

💰 HARGA RUNCIT : RM 55 [1-9 pcs] Free Postage

💰 HARGA BORONG : RM 38 [Minima 10pcs] [Free Courier KTM Distribution] [SATU ALAMAT]

📌 Whatapps tempahan 

➡ 013-5622874
Nama:

Alamat Pos:

No. Tel:

Email:

Kod Baju/ Saiz:

Purdah Half 


Kami membekalkan purdah half secara runcit dan borong (preorder) minimum kuantiti 10 helai.

READY STOCK

HARGA: RM 20

” PENING NAK CARI MANA NIQAB HALF BERWARNA YANG SEDAP DIPAKAI?”

” TAKNAK YANG JARANG”?

” NAK YANG JENIS TALI, SEBAB SENANG NAK LARAS KELONGGARAN?”

Alhamdulillah “PURDAH HALF” boleh selesaikan semua masalah niqabis.

===

APA YANG BESTNYA?

===

-material LEMBUT, sangat SELESA dimuka

-TIDAK PANAS, TIDAK LEMAS

-Ukuran STANDARD muka orang ASIA

-Berbentuk separa bujur pada bahagian bawah

-Bertali, SENANG NAK ADJUST. Nak ketat ke nak longgar

-ada lebih 15 WARNA PILIHAN

===

UKURAN

===

11′ x 12′
===

HARGA

===

RM20

POSTAGE SEMENANJUNG Free

POSTAGE SABAH SERAWAK Free
===

BERMINAT?

===

WHATSAPP ‘Purdah Half’ KE 013-5622874

WHATSAPP ‘Purdah Half’ KE 013-5622874

WHATSAPP ‘Purdah Half’ KE 013-5622874
👉🏽Pilihan Warna👈🏽

Radio Terapi Quran V1


❔❓Nk latih Anak2 Mengaji Alquran

Tapi tak cukup masa nak mengaji 😔😔😔 

Dengar pun dah dpt pahala 😊😊
InsyaAllah Kami ada jalan penyelesaiannya..
Ketahuilah bahawa ISLAM ada memberikan ubat dan penawar dalam merawat ketenangan 💚💚💚

Radio Terapi Alquran Version l … 
Radio Syifa’ Penawar Zahir & Batin ini Mengandungi :=
❤ Bacaan lengkap Al-quran 30 juzu’ dari Qari2 yang muktabar

💜 Terjemahan Surah2 Penting …

💙 Doa-doa Harian & Berzanji & Zikir & Azan dan lain-lain

💛 Ayat2 Ruqyah… Sgt baik untuk didengar oleh mereka yang mengalami gangguan sihir dan saka.

💚 Surah2 utk ibu Mengandung..
MUDAH utk DI GUNAKAN
💡Mudah didengar… dengan hanya memilih dari menu pilihan mengikut panduan yang disertakan.

💡Hanya masukkan kod yang dihendaki dan mula mendengar..

💡Saiz kecil (11.5cm lebar X 7cm tinggi dengan berat HANYA 212gm).

💡Mudah dibawa ke mana-mana dan disimpan di dalam poket (Poket Size)
1⃣ Memainkan file MP3 daripada USB/SD/Micro SD/Pendrive.

2⃣ Boleh dijadikan sebagai speaker.

3⃣ Dilengkapi Radio FM..

4⃣ Bateri BL-5C (boleh dicas semula)

5⃣Dilengkapi MicroSD size 4GB, memuatkan 1257 file MP3.

6⃣ Kualiti MP3 antara 128kbps keatas (kualiti bunyi yg baik).

 😊😊😊😊😊

RM80 Free Delivery

📲📲📲 Whatsapp 

+6013-5622874